Julkaisutoiminta

Yksi seuramme perustehtävistä on aina ollut kaikenlainen julkaisutoiminta. Erityisesti Luvian historia on tullut kiitettävästi tuotannossa esille. Jatkossa pyrimme julkaisemaan muunkinlaisia kirjoja kuin historiateoksia.
Jos omaat kirjoittajan lahjoja ja pöytälaatikostasi löytyy Luvia-aiheisia kirjoituksia, niin ota meihin yhteyttä.

Myynnissä olevat kirjat ja tuotteet

Uutuus!  värityskirja, 5€ 

Laitakari

Värityskirjabuumi on ylimmillään ja erilaisia värityskirjojen aiheita on tarjolla aikuisten mielenrauhan säilyttämisestä aina Kalevalan esittelemiseksi. Tähän buumiin piskuinen Luvia vastaa omalla lapsille suunnatulla värityskirjalla. Sopii erinomaisesti aikuisillekin.

Värityskirjan aiheena on luvialainen maisema ja perinne. Kirja on tehty yhteistyössä Luvia Seorin, kunnan vapaa-aikatoimen Maija Penttilän ja Marjo Heinon kanssa. Piirrokset ovat ammattitaiteilija Marjo Heinon käsialaa. Luvialla asuva Heino toimii läänintaiteilijana Satakunnassa. Värityskirja on tekstitetty kokonaan myös ruotsiksi. Kirjan avulla halutaan tukea ruotsinkielen asemaa kuntalaisten keskuudessa ja varhaiskasvatuksessa. Tätä uutuusteosta on tukenut Svenska Kulturfondet i Björneborg.

Myynnissä:

Luvian Kukka, kotiseutumuseolla (kesäkuukausina museon ollessa auki) tai kirjaa voi kysyä myös Terttu Aholta (p. 040-5193052 tai terttu.aho@pp.inet.fi), Posti- ja tilausmyynti käy myös.

 

RANIKKOPITÄJÄ -luvilaissi tarinoit ja kuvi (2010)
”Rannikkopitäjä- kirja vie lukijansa Satakunnassa Selkämeren rannalla sijaitsevan Luvian sielunmaisemaan. Tarinat ja kuvat etenevät maankohoamisilmiön lailla tuulisilta ulkokareilta sisämaahan laajan ja viljavan peltolakeuden partaille.
Luvialaisuuden perusasioihin mennään Kyllikki Wahlströmin elämänmakuisten murretarinoiden ja Matti Luotolan hienojen kuvien myötä” Teksti ja kuvat muodostavat mielenkiintoisen jänitteen menneen ja modernin nykyajan välille.Tämä 107 sivuinen kovakantinen teos sopii hyvin lahjakirjaksi
Myynnissä kotiseutumuseolla (kesäkuukausina museon ollessa auki) tai kirjaa voi kysyä myös Terttu Aholta (p. 040-5193052 tai terttu.aho@pp.inet.fi). Hinta on 10€

Luvian merenkulun historia (Lasse Wahlroos), 20€

Ollui ja mennyi Luvialt, 10 €

Luvian vesi- ja tuulimyllyt, 17 €

Luvialahden partailt, 20€ 

Muut tuotteet:
Luvianukke 32€
Rääkipaattijuliste 5€